Den virtuella visningen

Den virtuella visningen

“Jag var på en visning i helgen och lägenheten såg inte alls ut som den gjorde på bilderna i annonsen.” - Vi har hört kunder, bekanta och vänner säga det här allt för ofta. Vi tycker att den här typen av upplevelser måste få ett stopp. 

Vad är en virtuell visning? 

En virtuell visning innebär att man får uppleva en typ av “virtuell verklighet” där man genom en simulator kan gå från rum till rum i en lägenhet och se sig omkring från golv till tak - precis som om man vore på plats i lägenheten. Detta utan att behöva gå utanför sin egen ytterdörr!

Vi vet att ett bostadsköp för många är en av livets viktigaste och största affärer. Det är ett beslut och en process som kräver mycket tid och energi. Samtidigt så har de allra flesta av oss begränsat med tid i vardagen och det kan vara svårt att få livspusslet att gå ihop. Att slippa gå på visningar på bostäder som man i slutändan inte är intresserad av att köpa tror vi vore uppskattat av många. Genom att erbjuda virtuella visningar vill vi underlätta för dig som letar efter en ny bostad att snabbare och mer effektivt hitta just din drömlägenhet.

Varför erbjuder vi alltid virtuella visningar? 

Genom att erbjuda virtuella visningar kan vi erbjuda en förhandsvisning av bostaden så att när du kommer på verkliga visningen så har du redan en idé om hur det skulle kunna se ut för dig att bo där. För dig som säljare av en bostad så hjälper virtuella visningar oss att attrahera flera kunder som inte kan resa för visningar, men som kan vara potentiella köpare. Vi hjälper miljön och höjer kundnöjdheten genom en och samma lösning. En annan fördel med virtuella visningar är att de är tillgängliga under dygnets alla timmar, alla dagar i veckan. Man kan helt enkelt stanna hur länge man vill och ta sig fritt fram och tillbaka i lägenheten så som man önskar. Vi ser också särskilt många virtuella besök efter en genomförd fysisk visning, där kunder upplever att det är ett fantastisk stöd att titta på detaljer man missat på plats. 

Hur går jag på en virtuell visning? 

För att uppleva våra virtuella visningar krävs inget annat än smartphone, surfplatta eller dator som är kopplad till internet. Inga speciella glasögon eller andra enheter behövs. 

Navigera till något utav våra objekt och “gå” på virtuell visning redan nu. Du hittar den virtuella visningen högst upp ovanför de vanliga bilderna inne på en lägenhetsannons. 

Vi hör gärna vad du tycker om virtuella visningar! Mejla oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läs också Dont miss

https://maihoum.com/varfor-ar-maklararvoden-hemliga

Funderar du på att sälja din bostad? Här är 3 saker du bör göra för en lyckad försäljning

Vi tror att det finns ett par saker som är värda att tänka på inför din framtida försäljning, i det här blogginlägget berättar vi mer om dem!

Läs mer
https://maihoum.com/varfor-ar-maklararvoden-hemliga

Hur fungerar amorteringskravet?

Står du inför att ta ett lån men förstår inte riktigt hur amorteringskravet fungerar? Misströsta ej, i det här blogginlägget får du svar på dina frågor!

Läs mer
https://maihoum.com/varfor-ar-maklararvoden-hemliga

Lönelöftet - Vad, när och hur?

Har du planer att köpa en bostad är det en bra idé att först ansöka om ett lånelöfte från banken. Men, vad är egentligen ett lånelöfte? Det förklarar vi i det här inlägget.

Läs mer
https://maihoum.com/varfor-ar-maklararvoden-hemliga

Vad bör jag betala i mäklararvode? 🤔

I det här blogginlägget berättar vi om vad du bör betala i mäklararvode.

Läs mer
https://maihoum.com/varfor-ar-maklararvoden-hemliga

Varför är mäklararvoden hemliga? 🤐

I det här blogginlägget berättar vi om de hemligheter som du behöver veta kring mäklararvoden och även varför branschen medvetet håller de för sig själva.

Läs mer
https://maihoum.com/varfor-ar-maklararvoden-hemliga

Mäklararvodet - Så funkar det!

I det här blogginlägget berättar vi om allt som du behöver veta kring mäklararvoden - även de saker som branschen medvetet håller för sig själva.

Läs mer
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!