Fabrikörvägen 10D

 • Nacka Strand
 • 2 795 000 kr
 • 45 kvm
 • 2 RoK
 • 3 314 kr/månad

Modern tvåa med hög standard

Först till kvarn! Acceptpris! Ring för visning! Elegant lägenhet signerad Oscar Properties med det lilla extra i gemensamma utrymmen: övernattningslägenheter, bio, hobbyrum, kylrum och garage. Fönsterpartier från golv till tak, golvvärme i hela lägenheten, söderläge utan insyn.

 • Fakta
  Pris:
  2 795 000 kr (Accepterat pris)
  Adress:
  Fabrikörvägen 10D, Nacka Strand
  Yta:
  45 kvm
  Rum:
  2 rok
  Trappor:
  6 av 8
  Hiss:
  Ja
  Avgift:
  3 314 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV, Internet och varmvatten)
  Bostadsrätt
  Ja
  Andelsrätt
  Ja.
  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr
  1202
  Lgh.nmr. LM
  1202
  Adress
  Fabrikörvägen 10D
  Postnummer
  131 52
  Postort
  Nacka
  Område
  Nacka Strand
  Boarea
  45 kvm
  Boarea enligt
  Bostadsföreningen
  Antal rum
  2
  Antal sovrum
  1
 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 314 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV, Internet och varmvatten)
  Kommentar till avgiften

  värme, vatten, kabel-tv och bredband, samt ett grundutbud av digital-TV, digital IP-telefoni samt internet ingår i avgiften

  Hushållsel
  150 kr/månad
  Bostadsrättstillägg
  100 kr/månad
  Summa driftskostnader
  250 kr/månad

  Summa driftkostnader beror bl a på hemförsäkringen.

  Personer i hushållet
  1

  Levnadskostnader

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Interiör

  Lägenheten ligger i det fristående huset No.4 omgiven av ljuvlig trädgård. Ombyggnationen är genomförd av Oscar properties och känslan av finess och exklusivitet återspeglar No.4. Generösa fönsterpartier som nästintill går från golv till tak och smälter samman upplevelsen mellan ute och inne miljön. Enbart några hundra meter från huset avgår färjan till Nybroplan som tar ca 30 min. Ny tunnelbana byggs till Nacka centrum och med bil/buss tar det 10 min till Slussen.

  KÖK

  Köket är mycket praktiskt och samtidigt elegant. Kökssnickerierna är specialtillverkade och lackade i en ljusgrå kulör och bänkskivan tillverkad av ljus kalksten. Det här köket ger en känsla av att laga mat i sommarhuset med havet som granne – med skillnaden att staden ligger precis runt hörnet. Bänkskivor i ljus natursten, med underlimmad ho i rostfritt stål. Stor kökskåpa i rostfritt stål med avhägningsstång, invändiga lådor, rullbackar och utdragsvagnar är tillverkade i fanerad ek. Blandare från Dornbracht. Vitvaror från Siemens: Helintegrerad kyl, frys och diskmaskin. Varmluftsugn och induktionshäll från Siemens.

  BADRUM

  Elburen komfortgolvvärme, dold rördragning, golv i mörk granitkeramik, väggar i natursten, stor infälld spegel med ram i krom, draperier i ljusgrå kulör döljer tvättpelare och förvaring, vägghängda WC-stol med dold cistern från Duravit modell ”darling new”, tvättställ från Duravit modell ”2nd floor” med tillhörande tvättpelarfot, duschplats med glasvägg i klarglas, tvättställs- och duschblandare i kromat utförande från Dornbracht.

  RUM

  Ljusa, parkettgolv i ljuspigmenterad ekplank på trälamell. Trösklar i trä som behandlas likadant som golven vilket ger en exklusiv look.

 • Förening
  Namn
  Brf Nummer 4 i Nacka
  Bildades
  2017
  Byggår
  2018
  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  6 av 8
  Andelstal
  0.7376
  Andelstal insats
  Uppgiften har ej gått att få fram
  Andelstal avgift
  0,74

  Allmän information

  No.4 har två separata gästlägenheter som underlättar möjligheten för familj och vänner att hälsa på. No.4 har dessutom ett eget biorum för de tillfällen man vill samlas framför en film i större sällskap. I huset finns också ett hobbyrum för allt sådant som kan vara skönt att göra utanför hemmet. No.4 har också tillgång till ett för området gemensamt garage som man når via husets egna hissar. No.4 är också utrustat med ett leveransrum med kylskåp så du slipper att planera din dag kring när exempelvis matvarorna levereras hem. Små detaljer som gör en stor skillnad i det dagliga livet.

  Ett år gammalt byggnad, ny porduktion. Ny installerat fönsterpartier i aluminium i mörk kulör på in och utsida. Fönsterpartier från golv till tak. För mer information, besök : https://oscarproperties.com/projekt/no-4/

  Byggnaden

  • GRUNDLÄGGNING: Ursprunglig grundläggning på berg.
  • STOMME: Ursprunglig stomme av betong. Bärande ytterväggar av betong. Ny stomme av stål och betong.
  • MELLANBJÄLKLAG: Ursprungliga bjälklag av prefabricerad betong. Nya bjälklag av stål och betong.
  • YTTERTAK: Takpapp, i vissa delar stenkross eller likvärdigt.
  • YTTERVÄGG:Ursprunglig yttervägg av prefabricerad betong med isolering och tegelfasad. Påbyggnadsdel bestående av utvändig plåt, stålpartier, isolering, diffusionstät plast och gips.
  • FASADER: Tegel och plåt.
  • FÖNSTER: Nya fönster med aluminiumprofiler.
  • ENTREPARTIER: Glasparti av metall

  Värme- och ventilationsanläggning

  Vattenburen golvvärme i samtliga rum, elburen komfortvärme i badrum.

  Övriga utrymmen

  Barnvagnsförråd/rullstolsrum, cykelrum, soprum, hobbyrum, biorum, tvättstuga, övernattningslägenhet samt leveransrum.

  TV/Internet

  Tv, bredband och telefoni i gemensamt stjärnnät.

  Parkering

  Garage med tillgång till hiss.

 • Energideklaration

  Kommentar

  Energideklaration behövs inte.

 • Närområde & Kommunikationer

  Område

  Nacka strand är ett populärt område under omvandling – här finns vattnet, närheten till innerstan och redan nu finns vardagsservice, caféer och restauranger vid vattnet. Vacker utsikt över Djurgården, Stockholms inre skärgård och Stockholms inlopp. Utmärkta kommunikationer med buss och båtar in till stan eller skärgården.

  På kort promenad når du Nacka Forum med all tänkbar service och shopping. Det finns flera restauranger i området samt populära krogen Nacka J. För dig som gillar att träna finns SATS runt knuten. För friluftsliv har du hela Nacka naturreservat på kort avstånd. Det tar ca 20-30 min att gå längs med vattnet till Sickla köpkvarter.

  Kommunikationer

  Flertal bussar och båtförbindelser.

 • Dokument & Länkar
 • Undersökningsplikt

  Kort om fastighetsmäklartjänster

  (Källa http://www.fmi.se/default.aspx?id=7983)

  Fastighetsmäklarinspektionen får ofta frågor från köpare om mäklarens ansvar vid ett förmedlingsuppdrag. Tänk på följande:

  1. Mäklaren ska kontrollera vem som äger fastigheten eller bostadsrätten och om den belastas av någon panträtt, inteckningar, servitut eller andra rättigheter. Mäklaren ska också kontrollera om fastigheten har del i en eller flera gemensamhetsanläggningar.
  2. Mäklaren har normalt inte ansvar för att kontrollera fastigheten eller bostadsrätten och inte heller om säljarens uppgifter är korrekta.
  3. Mäklaren ska ge dig skriftlig information om din undersökningsplikt, men det är du som har ansvaret för att undersöka fastigheten eller bostadsrätten.
  4. Läs noga igenom objektsbeskrivningen, årsredovisningen, stadgarna och andra handlingar. Fråga mäklaren eller bostadsrättsföreningens ordförande om något är oklart. Ta reda på om kommunen har några planerade förändringar i närområdet.
  5. Mäklaren ska gå igenom köpehandlingarna med säljaren och dig innan ni undertecknar dem. Ställ frågor om något är otydligt.
  6. Var extra uppmärksam på besiktningsklausuler och andra återgångsvillkor. Det gäller särskilt tidsfrister och anvisningar för att begära återgång.
  7. Överenskommelser mellan dig och säljaren ska normalt dokumenteras av mäklaren.
  8. Handpenningen kan deponeras hos mäklaren om ni (köparen, säljaren och mäklaren) har avtalat om detta.
  9. Du ska få en journal med anteckningar över förmedlingsuppdraget och en förteckning över budgivarna och buden när mäklarens uppdrag är slutfört.
  10. Innan du tillträder fastigheten eller bostadsrätten bör du försäkra dig om att säljaren har gjort det ni har kommit överens om, till exempel att städa eller utföra vissa reparationer.

  Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt

  Utgångspunkten är att bostadsrätten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen har fog att förvänta sig vid köpet med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Därutöver gäller normalt att bostadsrätten köps i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen. Reglerna om fel i bostadsrätt finns formellt i köplagen, men då de reglerna inte passar så bra för prövning av fel i bostadsrätt används ofta motsvarande regler i jordabalken. 

  Köparens undersökningsplikt

  Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationer för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade ”livslängd”. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning.

  Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning.

  Säljarens upplysningsskyldighet

  Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock ändå anses vara felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas ha känt till och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren även miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

  Utfästelse

  Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande bostadsrättens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas ej som utfästelser.

  Avtalsfrihet

  Avtalsfrihet råder mellan parterna om ansvaret för bostadsrättens skick, varför man kan avtala om annan ansvarsfördelning. Denna information redovisar kortfattat den ansvarsfördelning som köplagen föreskriver och som gäller om inte annan ansvarsfördelning särskilt avtalats.

Tipsa en vän
Ansvarig Mäklare
Sofia Grigorova
Sofia Grigorova

Fastighetsmäklare


Hej, mitt namn är Sofia och jag har varit fastighetsmäklare i snart 15 år.


Planlösning
Karta

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!